MENU VOOR GROEPEN

Alles is mogelijk.

MENU VOOR GROEPEN


Het restaurant biedt een grote diversiteit aan dagverse vis en vooral uit vlees. De menu voor groepen is vooral gefocuusd op de basis gerechten uit ons huidige menu. Zoals aan getrancheerd varkensvlees of souvlaki. Ook voor de vegetariërs is de menu voor groepen de ideale keuze. Verder zijn onze desserts geïnspireerd uit Griekenland zoals Baklava of Giaourti. De menu voor groepen kan altijd naar uw wensen en behoeften aangepast worden.


Heeft u eventuele allergieën of intoleranties, breng een van onze medewerkers op de hoogte. Gedetailleerde informatie over de veertien wettelijke allergenen is op aanvraag verkrijgbaar.

Klik hieronder om onze verschillende menukaarten te bekijken.

HET BESTE CADEAU!

GIFTCARD


Verwen uw partner, vrienden, collega's of een familielid met een onvergetelijk ervaring bij Athene Palace Wateringen. Onze gift cards zijn te bestellen vanaf 25 euro tot elke wenselijk bedrag en blijven altijd geldig. U kunt een Giftcard zowel in Wateringen als in Den Haag afhalen.

Athene Palace Wateringen  bevindt zich op een unieke locatie, midden in het centrum van Wateringen. Kom kijken in de nieuwste hotspot van Wateringen! Parkeren kan bij ons achter helemaal gratis (klik hieronder).

CONTACT

RESTAURANT

MA - ZO | 16.30 uur - 00:00 uur


KEUKEN

MA - ZO | 16.30 uur - 22.00 uur


TELEFONISCH BEREIKBAAR

MA - ZO | 11.00 uur - 00.00 uur

Volg ons ook op Instagram en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en nieuws van onze aankomende evenementen!