MEETINGS & EVENTS


Het restaurant is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Naast het à la carte gedeelte beschikt het restaurant namelijk over een private dining. Van vergadering, presentatie, seminar en (zakelijke) borrel of diner tot verjaardagfeest en bruiloft. Alles is mogelijk bij Athene Palace Wateringen

PRIVATE DINING


Wilt u dineren met uw familie of met uw groep zonder overlast van andere gasten in het restaurant? Dan hebben we voor u de perfecte plek! U kunt bij ons op de eerste verdieping dineren tot en met 30 personen. Neem met ons hieronder ocntact op.

PARTICULIERE EVENEMENTEN


Athene Palace Wateringen is de perfecte locatie voor uw particuliere evenement. Of u nu een eigen privédiner organiseert, verjaardagsfeest of babyshower. Ons team denkt graag met u mee om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.  Neem met ons hieronder contact op.

ZAKELIJKE EVENEMENTEN


Athene Palace Wateringen is de perfecte locatie voor uw zakelijke evenement. Wilt u uw Bedrijfsborrel, jubileum of uw zakelijke feest organiseren? Dan bent u op het juiste adres. Neem met ons hieronder contact op.

CATERING


Organiseert u een diner, feest, congres of ander evenement op locatie en bent u op zoek naar een kwalitatief goede culinaire invulling? Vanaf heden is is het mogelijk om de gerechten waar u normaliter van geniet in een van onze restaurants ook op locatie te verzorgen. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden qua catering voor kleine en grote evenementen. Van luxe borrelhapjes en rijkelijk belegde broodjes tot een walking dinner, buffet of uitgebreid meergangen diner. Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen te bespreken en een passende invulling samen te stellen voor uw evenement. Neem met ons hieronder contact op.

OP DE HOOGTE BLIJVEN


Wilt u graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkeling en van onze evenementen? Vul hiernaast uw emailadres in.

 
 

CADEAUBON


Wilt u iemand verassen met een cadeaubon? U kunt dan een cadeaubon online bestellen of langskomen!

Athene Palace Wateringen  bevindt zich op een unieke locatie, midden in het centrum van Wateringen. Kom kijken in de nieuwste hotspot van Wateringen! Parkeren kan bij ons achter helemaal gratis (klik hieronder).

CONTACT

KEUKEN

MA - ZO | 16.30 uur - 22.00 uur


TELEFONISCH BEREIKBAAR

MA - ZO | 10.00 uur - 23.00 uur

Volg ons ook op Instagram en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en nieuws van onze aankomende evenementen!

ATHENE PALACE DEN HAAG


Bezoek ook onze ander vestiging in het centrum van Den Haag, tegenover het witte stadhuis.